8. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üleujutused lähevad Briti firmadele maksma miljardeid

Briti ettevõtted kannatavad sel suvel üleujutuste tõttu suuri kahjusid. Ka kindlustusseltsidel on tavapärasest märgatavalt suuremad kulud.

Ainuüksi suurele, 10 000 töötajaga kindlustusseltsile Royal Sun Alliance'ile läheb suvi maksma 120 miljonit naelsterlingit ehk 2,8 miljardit krooni, kirjutas BBC.

Vee-ettevõte Severn Trent on oma lisakuludeks hinnanud vahemiku 25-35 miljonit naelsterlingit ehk 583-816 miljonit krooni, millest hinnanguliselt 10-20 miljonit naela (233-466 miljonit krooni) loodab ettevõte katta kindlustusest laekunud rahaga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474