22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa alandas uute korterite hindu Viimsis

Kinnisvarabüroo Uus Maa alandas Viimsis asuva Heki tee korterite hindu ligi kümnendiku (u 8%).

Uus Maa tegevjuht Mika Sucksdorff ütles aripaev.ee-le, et turusituatsioon on muutunud, uusarendused enam nii hästi ei müü ja seetõttu tuli hindu langetada. "Alati tasub kliendil oma hinnapakkumine teha," ütles ta kommentaariks, kas nendelt tingimustelt on ka veel võimalik hindu alla rääkida.

Heki tee elamurajooni uued korterid on tema sõnul müügil alates kevadest. Kodulehe andmetel on kõik korterid ka veel vabad.

Uus Maa korterite hinnad

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474