23. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõuna-Eestis oli häiritud hädaabinumbrile 112 helistamine

Ettevõtte Elion sideühenduse rikke tõttu oli täna hommikul tunni aja vältel häiritud Häirekeskuse Lõuna-Eesti keskuse töö ning sellel ajal hädaabinumbrile helistanud inimesed ei pruukunud saada ühendust häirekeskusega.

Sidekatkestus tekkis kella 9.30 paiku ning kella 10.30-ks oli ühendus taastatud.

Häirekeskuse Lõuna-Eesti keskus teenindab abivajajaid Tartumaalt, Jõgevamaalt, Viljandimaalt, Võrumaalt, Põlvamaalt ja Valgamaalt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474