27. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehituspoe müüja kohtles praagi tagastajat petisena

Pärnus Papiniidu tänaval asuvasse kauplusesse Ehitus Service praakbatuudi tagastanud perekond sai suure ehmatuse osaliseks, kui müüja nimetas oma õiguste eest seisvaid ostjaid petisteks, kes üritavad kaupluselt raha välja pressida, kirjutas Pärnu Postimees.

Pärnulanna Kerttu Ruusmaa abikaasa soetas tänavu 9. mail Papiniidu tänaval asuvast Ehitus Service’ist 3094 krooni maksva 4,2-meetrise läbimõõduga Etigeri batuudi, mille äärelt koorus alguses kate maha, siis tuli poroloon välja ning lõpuks oli batuudi äär nii pude, et sealt võis sõrme läbi pista.

"Kui mu abikaasa äärega kauplusesse läks, lendas talle peale kaupluse kodu- ja aiaosakonna juhataja Raili Tammann. Juhataja teatas, et oleme batuuti valesti kasutanud," teadis Ruusmaa.

"Kaupluse juhataja ütles, et see ei ole neilt kuu aega tagasi ostetud batuut, vaid vähemalt neli-viis aastat vana. Kui näitasin ostutšekki, leidis juhataja, et olen selle kelleltki saanud või kusagilt leidnud ja üritan nüüd kaupluselt raha välja petta," meenutas Ruusmaa.

Ehitus Service'i aia- ja koduosakonna juhataja Raili Tammann võttis omaks, et ta pidas Ruusmaasid petisteks: "Kui batuudi äärt esimest korda nägin, pidasin võimatuks, et see on meilt kuu tagasi ostetud. Batuutide riikitooja AS Evelekt on väga usaldusväärne firma ja nende toodetega ei ole mitte kunagi probleeme olnud. Sellepärast pidasingi võimatuks, et nende batuut on praak. Kaitsesin sel hetkel riikitoojat."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474