3. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AVEC Baltic Property Fund investeeris 860 miljonit krooni

AVEC Baltic Property Fund on oma kahe-aastase investeerimisperioodi jooksul viinud lõpule 2005. aasta suvel kaasatud 55,1 miljoni euro investeerimise.

Fondi maht saab täielikult investeeritud pärast kolme hiljutise soetuse lõpuleviimist, mille järel on fondis kokku 18 kinnisvaraobjekti.

Omandatud uued objektid on: Duntes Nami, 8 700m2 uus kontorihoone Riia ärilinnakus.

Papiniidu ärikeskus, ehitamisjärgus olev kaubanduskeskus Pärnus, mis valmib märtsiks 2008. Kogupind saab olema 22 508 ruutmeetrit, ankurrentnikuks on EhitusService, teatas ettevõte.

Jin-Jan ärikeskus, 9 600m2 büroopindade keskus Vilniuses, Leedus. Keskusel käib ehitustegevus ning see valmib 2008. aastal.

27. augusti seisuga on portfelli 18 objekti koguväärtus 202 miljonit eurot (ca 3,16 miljardit krooni). Investeeritud kapitalist on 60% investeeritud Eestisse, 26% Lätti ja 14% Leetu. 43% portfelli objektidest on büroopinnad, 32% kaubanduspinnad, 15% hotellipinnad ja 10% tootmis- ning logistikaobjektid.

“Meil on väga hea meel, et oleme kogu kaasatud kapitali investeerinud planeeritud perioodi jooksul. Portfell katab väärtuslikke objekte kõigis kolmes Balti riigis, mis tagavad hea tootluse meie investorite jaoks,” kommenteeris AVEC Baltic Property Fund nõukogu esimees Gert Tiivas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474