3. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Handelsbanken müüs kindlustusüksuse

Rootsi Svenska Handelsbanken müüb 18 miljardi Rootsi krooni (30 miljardi Eesti krooni) eest oma elukindlustusüksuse SPP.

SPP müüakse Norra suurimale börsil kaubeldavale kindlustajale Storebrandile. SPP haldas selle aasta esimese poole seisuga 126 miljardi Rootsi krooni (210 miljardi Eesti krooni) eest varasid. Firma eelmise aasta kasum oli 2,11 miljardit Rootsi krooni (3,5 miljardit Eesti krooni).

Svenska Handelsbanken saab tehingust 4 miljardit Rootsi krooni (6,7 miljardi Eesti krooni) finantstulu. Rootsi panga aktsia rallis uudise peale 7,1 protsenti ja maksis Stockholmis 205 Rootsi krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474