19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltimaade kinnisvaraettevõte tegi liidu üle maailma tuntud kinnisvarafirmaga

Kinnisvaraga tegelev firma Jones Lang LaSalle, kellel on ligikaudu 160 esindust üle maailma, teeb liidu Baltimaade juhtiva kinnisvara konsultatsioonifirmaga Re Solution.

Koostöölepe kehtib Eestis, Lätis ja Leedus ning näeb ette Re Solution'i ja Jones Lang LaSalle'i vahelise kohaliku turutundmise ja rahvusvaheliste kogemuste põimimist pakkumaks kõrgekvaliteedilisi korporatiivlahendusi ja kaptaliturgude teenuseid.

LaSalle Investment Management, ettevõtte investeeringute haldamise äriüksus on maailma üks suuremaid ning kõige laiapõhjalisemaid kinnisvara varahaldusfirmasid, mille poolt hallatavate varade hulk on ligikaudu 45,8 miljardi dollarit.

Tony Horrell, rahvusvaheline tegevjuht Euroopa kapitaliturgude osakonnast kommenteeris seda uudist järgmiselt: "Ligipääs heakvaliteedilistele kohalikele teadmistele on elulise tähtsusega meie rahvusvaheliste üüri- ja investeeringute klientidele - töötades koos Re Solution'iga võime me pakkuda põhjalikku arusaamist kohapealsest olukorrast, mis võimaldab meie klientidele saavutada konkurentsieeliseid neil kasvavatel turgudel."

Lau Melchiorsen, Re Solution juhatuse esimees teatas: "Koostöö Jones Lang LaSalle'iga suurendab meie põhitugevusi ning võimaldab avada uusi võimalusi investoritele, ettevõtetele ja arendajatele. Me tegutseme väga aktiivsel turul ja vaatame optimisitlikult võimalustele, mida meie koostöölepe võimaldab saavutada."

Re Solution pakub kinnisvara-alaseid teenuseid kõigis Baltic riikides nõustades suure ja keskmise suurusega kinnisvara investeerimistehinguid, tegeledes üürile andmisega, üürnike esindamisega ja projektijuhtimisega äri- ja elukondliku kinnisvara sektorites.

Jones Lang LaSalle'il on ligikaudu 160 esindust üle maailma rohkem kui 450 linnas ja 50 riigis. Ettevõtte 2006. a. käive oli ca 2 miljardit dollarit ning ta pakub integreeritud kinnisvara ja investeeringute juhtimise teenuseid kohalikul, regionaalsel ja ülamaailmsel tasemel nii omanikele, üürilevõtjatele kui ka investoritest klientidele. Jones Lang LaSalle on tegevusharu liider nii kinnisvara juhtimises kui korporatiivteenuste juhtimise teenuste pakkumises hallates globaalselt kinnisvara profelli suurusega ligikaudu 102 miljonit ruutmeetrit. 2006. aastal teostas ettevõte kapitaliturgudel müügi- ja ostutehinguid, laenufinantseerimise ja omakapitali kaasamisi varadele ja portfellidele väärtusega 70,9 miljardit dollarit.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474