28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amigo juht: vabandan Eesti avalikkuse ees

Café Amigo on edastanud kõik enda käsutuses olevad 14. septembri juhtunuga seotud info ja materjalid politseile. Samas Café Amigo ega Sokos Hotel Viru juhtkond pole siiani ööklubis toimunud kahe ärimehe peksu videolinti näinud.

Meedias kajastatust leidnud intsident on kahetsusväärne ja vastuolus kõikide Café Amigo ja Sokos Hotel Viru põhimõtete ja väärtustega, teatas ettevõte. Sündmusega seotud Café Amigo töötaja on töölt uurimise ajaks kõrvaldatud. Samuti ei teeninda Sokos Hotel Viru uurimise ajal juhtumiga seotud Skorpioni ja K-Grupi töötajad.

„Café Amigo on olnud Tallinna ööklubi, mis on siiani sõbralikult avatud kõikidele inimestele, olenemata rahvusest ja vanusest. Seda, kuidas selline asi sai juhtuda, uurib praegu politsei, kellega juba teeme igakülgset koostööd. Vabandan Eesti avalikkuse, kõikide meie klientide ja töötajate ees,” ütles Sokos Hotel Viru tegevjuht Outi Välimäki.

Turvaruum, kus konkreetne juhtum aset leidis, on pidevalt turvakaamera jälgimise all. "Tegu on ruumiga, kuhu saadetakse politsei tulekuni ostukeskuse, hotelli ja ööklubi korrarikkujad ning agressiivsed kliendid. Turvaruum kuulub Viru Keskusele, kuid vastavalt kokkuleppele kasutavad seda ka hotell ja ööklubi. Turvaruumis toimuvat salvestab Viru Keskusele kuuluv valvekaamera ja salvesti. Viru Keskust valvav turvafirma ei teeninda hotelli ega ööklubi, seetõttu ei ole Café Amigo ega hotelli juhtkond siiani Postimehes toodud videolinti näinud," põhjendas Amigo juht.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Gerrit Mäesalu sõnul nõudis uurija välja kõik juhtunule mingitki valgust heitvate turvakaamerate lindistused.

Abivalmilt need ka anti, kuid Postimehe andmetel millegipärast vaid need klipid, kus on näha sündmuste kulg enne ärimeeste toimetamist turvaruumi ja pärast nende vabastamist. Kambris toimunu ligi tunnipikkust lindistust aga ei leitud.

Juhtumiga seotud Café Amigo töötaja on ajutiselt töölt kõrvaldatud. Samuti ei teeninda hotelli ega ööklubi uurimise ajal juhtumiga seotud Skorpioni ega K-Grupi töötajad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474