15. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogulaste muretu elu kesklinna üürikorterites

Hugo Treffneri gümnaasiumi endine direktor, reformierakondlane Helmer Jõgi üürib maist ühetoalist korterit Sõpruse puiestee 233, riigikogu kantselei tasub elamise eest osaühingule Canise Konsultatsioon 7000 krooni.

Osaühing tegeleb krediidiinfo andmeil investeerimise, reklaaminduse, suhtekorralduse, kirjastamise, toitlustamise ja kinnisvaratehingutega ja firma kuulub Haabersti linnaosavalitsuse vanema asetäitjale Juhan Hindovile, kes oli Jõgi ülikoolikaaslane, kirjutas SL Õhtuleht.

Keskerakondalasest riigikogulase Aadu Musta kahetoalise Maneeži 6 korteri eest maksab riigikogu kantselei 7000 krooni osaühingule Taisto Reisid, Must korterit ei otsinud, vaid leppis kantselei pakutud pinnaga.

Kadriorus Köleri 24 elav sotsiaaldemokraadist riigikogulane Mark Soosaar üürib 6500 krooni maksvat kahetoalist katusekorterit OÜlt Köleri Maja, sellegi elamise eest tasub parlament.

Reformierakondlane Peep Aru elab riigi kulul Kadrioru piiril Tina tänavas, sellegi elamise eest tasub maksumaksja omanikule Helen Laurile 7000 krooni kuus, Aru maksab mõõdetavaid kulusid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474