17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERI Kinnisvara muutub erilisemaks

Oktoobrist uueneb ERI Kinnisvara korporatiivlogo, viies selle vastavusse ettevõtte sooviga väärtustada harjumuspärasest erilisemaid lahendusi.

ERI Kinnisvara logo uuendamise eesmärgiks oli kaasajastada ligemale 15 aastat kasutusel olnud ja kinnisvarasektoris tuntud kaubamärki, säilitades vanast logost tuttavad motiivid ja lisades sellele nüüdisaegse mõõtme. ERI Kinnisvara kaubamärgi uuendamise käigus lisandus logole tunnuslause "Eriline kinnisvara", mis kätkeb endas ERI soovi pakkuda klientidele emotsioonitute ruutmeetrite ja asukohtade asemel hubaseid kodusid ning asjalikke töökohti.

ERI Kinnisvara senine logo võeti kasutusele läinud sajandi 90ndate alguses. Selle kõige äratuntavamaks elemendiks oli kolm ümarapõhjalist kolmnurka, mis sümboliseerisid kolme suitsupääsukest.

"Kuna Eestimaises keskkonnas on valitsevateks toonideks hall, pruun ja roheline, siis ERI uueks domineerivaks värviks sai energiline ja positiivne punakas-oranž. Sobivalt eristub see ka kõigist eelnimetatud taustavärvidest," märkis ERI Kinnisvara turundusjuht Ringo Rahumeel.

Logovahetusprotsessiga plaanib ERI Kinnisvara kõikjal Eestis ühele poole saada järgmise aasta kevadeks. Sedasi antakse klientidele ja avalikkusele aega uue kaubamärgiga harjumiseks, samas kui vana kaubamärgi osakaal järkjärgult väheneb. ERI Kinnisvara uue korporatiivlogo väljatöötamine võttis aega ligemale pool aastat ning see töötati välja koostöös reklaamiagentuuriga Rakett.

1993. aastal loodud ERI Kinnisvara on üks vanemaid kinnisvarafirmasid Eestis. Esindustega Tallinnas, Tartus ning Narvas, kuulub ERI Kinnisvara majandustulemuste poolest Eesti 5 suurema kinnisvarabüroo hulka. Ligemale 15-aastase turukogemusega ERI Kinnisvarast on tänaseks kujunenud kinnisvaraalaseid täisteenuseid pakkuv agentuur, tegeledes kinnisvara ostu- ja müügiteenuse, hindamise, haldamise ja investeeringutega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474