24. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn ehitab trammi- ja trollijuhtidele K-kortereid

Linn algatab uue elamuehitusprogrammi, millega hakkab ehitama kortereid linna heaks töötavatele inimestele: noortele õpetajatele, lasteaednikele trammi- ja trollijuhtidele, tuletõrjujatele ning ka linnaametnikele.

Tallinna pressiteenistuse teatel algatab linn projekti, hoolimata Reformierakonna vastuseisule.

„Nüüd on samamoodi, Keskerakond taotleb korterite ehitamist noortele õpetajatele, lasteaednikele, trammi- ja trollijuhtidele, tuletõrjujatele jne. Reform korrutab jälle oma vana mantrat, nagu oleks tegu vaid linnaametnikega. Muidugi on linnaametnikud samuti selles nimekirjas ning neil pole vaja ennast häbeneda. Ka linnaametnikud teenindavad linnarahvast ning linnas sõltub väga palju nende töö kvaliteedist ja professionaalsusest,” ütles linnapea Edgar Savisaar.

Edgar Savisaar väljendas veendumust, et teise elamuehitusprogrammi algatamine on õige samm. „Remo Holsmer teab hästi millised on avaliku sektori palgad, noored perekonnad peale ülikooli lõpetamist ei ole suutelised selle raha eest elamispinda muretsema. Linn peab neile appi tulema kui tahab saada kvaliteetset tööjõudu ning neidki püüab Reformierakond nüüd külmutada,” sõnas linnapea.

„See on lausa harimatu demagoogia, mida on piinlik lugedagi. Mulle meenutab see valmiseelset aega. Meie nõudsime palgatõusu õpetajatele, meditsiiniõdedele ja päästetöötajatele, Reformierakonna goebelsid aga pöörasid meie jutu pahupidi ja rääkisid, nagu me oleks nõudnud palgatõusu ametnikele,” meenutas Edgar Savisaar.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474