27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti piiri äärsed teed taastatakse

Eestis Läti piiri lähedal olevad teed, mis on viimased 17 aastat on olnud kraavidega läbilõigatud, taastatakse seoses ühinemisega Schengeni viisaruumiga.

Maanteeamet teatas, et pärast Schengeni viisaruumiga ühinemist 21. detsembril taastatakse Eesti lõunapiiril kõik Lätisse viivad kohalikud teed, mis taasiseseisvumise algul piirikontrolli tekkides läbi kaevati. Enamik teid on lagunenud ja võssa kasvanud.

Maanteemeti Teehoiu osakonna juhataja Rain Hallimäe ei osanud öelda, kui suureks võivad remondikulud kujuneda, kuid see peaks selguma lähiajal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474