4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starman tõstab jaanuarist hindu

1. jaanuarist kallinevad Starmani televisioonipakettide hinnad, kolmikpaketid ja ZUUM TV hinnad jäävad samaks

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul on hinnatõus tingitud programmitootjate poolt küsitavate autoritasude tõusuga ja üldiste kulude kasvuga Eestis. Üldiste kulude kasvu all on mõeldud alates tööjõukuludest, lõpetades võrkude hoolduskuludega. Eesti tõuseb kaabel-TV kuutasu keskmiselt 10-15 krooni

Hartikaineni sõnul on Starmani populaarsemad müügiartiklid kolmikpaketid, mis kõik sisaldavad televisiooni täispaketti, tasuta võrgusiseseid telefonikõnesid ning kaks korda kiiremat internetiühendust kui eraldi internetiteenust tellides.

Starman ei karda hinnatõusu tõttu klientide kaotamist, kuna neil on pakkuda kolme erineva hinnaga kaabel-tv pakette ning nad on kindlad, et hinnatundlikumad kliendid ei vaheta firmat teiste teenusepakkujate vastu välja, vaid valivad madalama kuutasuga paketid Starmanist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474