• 04.12.07, 16:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tele2: 10sekundiline arvestus on teada aegade algusest

Tele2 Eesti tegevjuht Toomas Tiivel ütles, et Smart kõnekaart on olnud turul 90ndate lõpust ning kliendid on olnud alati teadlikud, et kõneminuti hinda ei arvestata sekundilise täpsusega.
"Meil pole ühtegi minutipõhist paketti ega kõnekaarti," ütles Tiivel. "Smart kõnekaart arvestab kõnehinda 10sekundilise täpsusega ning Ultra sekundilise täpsusega," rääkis ta.
Tiivel rääkis, et Smart kõnekaart on neil olnud sellise hinnaarvestusega aegade algusest ning mingeid klientide liikumisi pole see operaatorite vahel põhjustanud.
"Roaming-kõnesid arvestatakse kogu Euroopas minutilise täpsusega," ütles Toomas Tiivel.
"See on suur vahe, kas arvestada 10- või 60sekundilise täpsusega. EMT kõnekaardi kliendid peavad uuest aastast maksma siiski minutilise arvestuse eest," rääkis Tiivel. "Klientide pahameel oli suur, kuid eks tulevik näitab, mis see endaga kaasa toob," lisas ta.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele