5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: olen alati oma arvamused keerutamata välja öelnud

Peaminister Andrus Ansip kommenteeris pressivaenlase 2007 tiitlit, et ta on olnud pressisuhtes alati avatud.

„Seda miks ma tiitli sain peaks küsima neilt, kes hääletusel osalesid,“ kommenteeris Ansip. „Osade meelest olin sõber, osade meelest vaenlane,“ märkis ta.

„Olen olnud pressi suhtes alati avatud ning keerutama oma arvamused välja öelnud,“ rääkis pressivaenlane. Ansip lisas, et valitsuse kommunikatsioon on aktiivne ja operatiivne ning nende pressikonverentsid on väga populaarsed.

„Neid peaministreid pole palju, kes mobiiltelefonile vastavad,“ ütles peaminister. „Eesti on maailmas pressivabaduselt kolmandal kohal ning mul pole olnud vähimatki tahet pressivabadust takistada,“ rääkis Andrus Ansip.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474