11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Airi juht: streigile on ääretult keeruline kompromissi leida

Estonian Airi tegevjuht Andrus Aljas ütles aripaev.ee-le, et nende töötajad on teadlikud, et saavad üldise turuga võrdset palka.

„Ette tuleb võtta midagi enne, mitte peale streiki. Kui juba streigiks läheb, on ääretult keeruline kompromissi leida,“ vastas Aljas aripaev.ee päevaküsimusele "Mida teeksite kui Teie ettevõtte töötajad hakkasid streikima?".

„Ettevõttel on omad ootused ning töötajatel omad. Püüame selgitada mõlemate poolte ootusi,“ lisas ta.

„Selgitame oma töötajatele võimalikke palgadünaamikad, mida võrdleme üldise turuga. Üldisest tasemest me allapoole ei jää, töötajad teavad, et nad on võrdsed,“ ütles Andrus Aljas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474