17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtutäitur müüb eduka taani ettevõtja vanalinna kodu

Kohtutäitur on müüki pannud 170ruutmeetrise korteri Tallinnas Laial tänaval, millega veel septembris uhkeldas end seltskonnameedias ülieduka ärimehena esitlev taani ettevõtja Flemming Marksmann Andersen.

Kohtutäitur Elin Vilippus arestis kuuetoalise muinasjutulise korteri, mida Anderseni elukaaslane sügiseses Kroonika Kodu-eris esitles. Novembri lõpus pandi korter müüki ulmelise hinnaga 12 miljonit krooni, nüüd on hind langenud kümnele miljonile kroonile, kirjutas postimees.ee.

Samuti on 1,7 miljoni krooniga müüki pandud Anderseni hektariline kinnistu koos suvemaja ja saunaga Otepääl.

Kunagi mitmekümne miljoni kroonise võlakoormaga pankrotistunud ASi Eesti Buss juhtinud taanlase kinnitusel on tema kinnisvara arestimine ja sundmüük seotud mullu ostetud osalusega Nutritech Baltics OÜs, kus pidi hakatama tootma spordijooke. Tallinnas Peterburi teel asuv spordijookide tehas seisab aga tänase päevani, selle ülalpidamine maksab kümneid tuhandeid kroone kuus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474