24. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Egiptuses kukkus kokku elumaja

Vahemere äärses sadamalinnas Aleksandrias kukkus esmaspäeval kokku 12-korruseline kortermaja. Rusude alt on leitud 14 inimese surnukeha, vahendas AFP.

Kiirabi ja tsiviilkaitse meeskonnad alustasid õnnetuspaigal Lorani piirkonnas, koheste päästetöödega. Varisenud maja alla on lõksu jäänud vähemalt 25-30 inimest, kellest ainult kaks on päästetud. Majas elas 40-50 inimest, kuid paljud neist oli jõudnud enne varingut kooli või tööle minna.

Majade kokkuvarisemine on Egiptuses sage nähtus. Paljud majad Egiptuses on loata ehitatud ja ei vasta ehitusreeglitele või on ehitamisel kasutatud halva kvaliteediga materjale. See maja oli ehitatud 1982. aastal ilma loata seitsmekorruseliseks. Hiljem hangiti ka ehitusluba ja ehitati peale veel viis lisakorrust.

Kaks inimest said vigastada mais, kui Kairo töölisklassi piirkonnas Sayyeda Zeinab’is kukkus kokku hoone, mida töölised parajasti restaureerisid.

2006. aasta oktoobris sai surma 7 inimest, kui neljakorruseline elumaja Mansura linnas kokku kukkus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474