22. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsi Brad Pitti ja leia viirus

Internetiturvafirma McAfee avaldas oma teise iga-aastase nimekirja ohtlikest kuulsustest. Eelmise aasta oli kõige ohtlikum otsida infot veebist Paris Hiltoni kohta, sel aastal on kõige ohtlikum veebis surfata Brad Pitti jälgedel.

McAfee turvekspertide teatel võivad fännid, kes kasutavad otsingusõna Brad Pitt ja temaga seonduvat, 18protsendilise tõenäosusega endale arvutisse saada viiruse, spämmi ja muid kuritahtlikke programmijuppe, vahendas Toronto Star.

Ettevõtte teatel kasutavad küberkurjamid kuulsuste nimesid, et fänne valeveebidesse meelitada.

Kõige ohtlikumad mehed on Pitt ja Justin Timberlake, ohtlikumad naised on Beyoncé ja Heidi Montag. Oma ohtlikkuse on minetanud eelmise aasta ohtlikum täht Paris Hilton ja nimekirjast on välja langenud ka 2007. aastal edetabeli neljandal kohal olnud Britney Spears.

Veel kuulsusi, kelle kohta veebist infot otsides võib viiruse saada: Jessica Alba, Lindsay Lohan, Cameron Diaz, George Clooney, Angelina Jolie, Katie Holmes, Katherine Heigl, Mariah Carey, Rihanna, Fergie ja David Beckham.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474