13. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sedin: ma ei tea, mida Sven Ohlau nõuab

Ärimees Pjotr Sedin OÜ Baltmani Eesti juhi Sven Ohlau pankrotinõuet Grove Investi vastu kommenteerima ei soostunud ning tõdes, et ei teagi täpselt, mida Ohlau nõuab.

Kõne alguses ütles Pjotr Sedin, et ei taha midagi kommenteerida, ning lisas siis, et ei teagi täpselt, mida või millistele kompromissidele Sven Ohlau jõuda tahab.

Lühidalt on Sedini sõnul asi selles, et Sven Ohlau tahtis Lutheri kvartalisse korterit osta, kuid tal ei olnud raha ning nüüd soovib Sedin Ohlault trahvi või kompensatsiooni saada ärajäänud korteritehingu eest.

Grove Investi tütarfirma Baltic Panel Group, mis tootis Kohilas vineeri, läks maikuus pankrotti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474