17. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

100 miljoniga kerkis Tallinna autoliftiga büroohoone

NCC Ehitus andis täna üle ajaloolise trükikoja Oktoober Tartu maantee äärsele kinnistule kerkinud ja 100 miljonit krooni maksma läinud AA-klassi büroohoone Scala City, milles asub Eesti esimene autolift.

Ehituse peatöövõtja NCC Ehituse projektijuhi Sven Ärsise tõi majast rääkides välja Eestis esimese autolifti, mis spetsiaalse hüdraulilise platvormi abil auto keldrikorruse parklasse viib.

Hoone tellija oli OÜ International Language and Education Center Evenor. Vastvalminud hoones alustavad põnevamatest rentnikest tööd Eesti esimene virtuaal-bowling ja piljardiklubi.

Scala City büroohoone projekteerisid ASi Nord Projekt arhitektid Meeli Truu ja Maike Heido. Maja ehitus algas 2007. aasta mais. Hoone arendaja on OÜ International Language and Education Center Evenor, hoone ehituse peatöövõtja oli AS NCC Ehitus.

NCC Ehitus ASi 2007. aasta konsolideeritud ja auditeeritud majandustulemuste järgi oli ettevõtte käive 696,2 miljonit krooni. Firma kasum oli 2007. aastal 117,5 miljonit krooni. NCC Ehitus andis 2007. aasta lõpuks tööd 63 inimesele.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474