30. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnumaal jääb 17 inimest päevas töötuks

Tööturuameti Pärnumaa osakonna juhataja sõnul on viimastel päevades arvele võetud keskmiselt 17 inimest päevas, Pärnumaal on juba töötute arv juba tuhande piirist üle astunud.

"Olukord tööturul on murettekitav," tunnistas tööturuameti Pärnumaa osakonna juhataja Ivo Pärnat Maalehele. "Praegu on meil arvel üle 1300 inimese ja viimastel päevadel oleme arvele võtnud keskmiselt 17 töötut päevas."

Suure osa sellest annavad koondatud. Stora EnsoTimber AS Paikuse Saeveski on juba koondanud 34 inimest, vahetult enne jõule jääb seal tööta veel 68 inimest. AS Sindi Lanka on ära saatnud 11 töötajat, 7. novembril on viimane tööpäev veel 26 inimesel.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474