12. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lepp: 60 miljonit kokkuhoidu ei kõla suure numbrina

Kui palju peaks riik ametnikke koondama, et sellest kasu oleks Eesti Loto juht Aivar Lepp öelda ei julge, kuna leiab, et selleks peaks täpselt teadma millega ametnikud tegelevad, kuid kokkuhoid järgmisel aastal võiks tema sõnul kindlasti olla suurem praegu paika pandud 60 miljonist.

“Ma ise ei ole ametnike arvu ja selle hulga suhtes küll pädev inimene rääkima. Selleks peaks ikka teadma kõikide ametite struktuure ja ametikirjeldusi. Samuti ei tea me nende ametnike hõivatust,” ütles Lepp.

Teisalt leidis Lepp, et praegu kokku lepitud personalikulude kokkuhoid, mis jääb veidi alla 60 miljoni krooni, ei ole märkimisväärne. “Ma arvan, et 60 miljonit krooni kokkuhoidu aasta peale ei kõla küll suure numbrina.” Kui palju see olla võiks, Lepp spekuleerida ei tahtnud. “Rahaline kokkuhoid võiks küll suurem olla, sest seal on ruumi tööjõu efektiivsemaks kasutamiseks,” lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474