12. november 2008

Lepp: 60 miljonit kokkuhoidu ei kõla suure numbrina

Kui palju peaks riik ametnikke koondama, et sellest kasu oleks Eesti Loto juht Aivar Lepp öelda ei julge, kuna leiab, et selleks peaks täpselt teadma millega ametnikud tegelevad, kuid kokkuhoid järgmisel aastal võiks tema sõnul kindlasti olla suurem praegu paika pandud 60 miljonist.

“Ma ise ei ole ametnike arvu ja selle hulga suhtes küll pädev inimene rääkima. Selleks peaks ikka teadma kõikide ametite struktuure ja ametikirjeldusi. Samuti ei tea me nende ametnike hõivatust,” ütles Lepp.

Teisalt leidis Lepp, et praegu kokku lepitud personalikulude kokkuhoid, mis jääb veidi alla 60 miljoni krooni, ei ole märkimisväärne. “Ma arvan, et 60 miljonit krooni kokkuhoidu aasta peale ei kõla küll suure numbrina.” Kui palju see olla võiks, Lepp spekuleerida ei tahtnud. “Rahaline kokkuhoid võiks küll suurem olla, sest seal on ruumi tööjõu efektiivsemaks kasutamiseks,” lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806