14. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tamro Eesti: inimeste kallale läheme viimasena

Ravimite hulgimüüja Tamro Eesti OÜ pole tööjõukärpeid tegema pidanud, kinnitas firma juht Tarvo Vaasa.

Vaasa arvas, et ettevõtjad peaks püüdma leida muid vahendeid kitsal ajal hakkama saamiseks.

"Meie ei ole pidanud ühtegi inimest koondanud senini," ütles aripaev.ee pärimise peale Vaasa. Tegevjuhi sõnul on tema inimesed ettevõttes suurim väärtus. "Too on viimane asi, mida puudutada," lisas ta.

Vaasa sõnul annab igas ettevõttes leida reserve ja efektiivsust suurendada mõnel muul moel. "Ei pruugi kohe inimeste kallale minna," sõnas ta.

Tamro Eestil läheb tema kinnitusel üldiselt hästi, kuigi natuke annab olukord majanduses tunda. Vaasa sõnul on peamiselt vähenenud n-ö mitte päris ravimite ostmine. Samas hoitakse kokku erinevate loodustoodete ja toidulisandite soetamise pealt. Ravimite osas on firmajuhi sõnul ikka nii, et kui haige olla, peab ostma ka rohtu.

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimusena, kui palju olete teie pidanud viimasel ajal koondama. Nimelt teatas täna statistikaamet, et III kvartalis kasvas töötus 6,2%ni ning töötute arv 44 000ni. Ligi pooled neist olid töötuks jäänud koondamise, ettevõtte likvideerimise või pankroti tõttu. Sealhulgas 11 000 kaotasid töö viimase poole aasta jooksul.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474