6. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liblik koondab Saaremaal paarkümmend hotellitöötajat

Prits Liblikule kuuluva ASi Kuressaare Sanatoorium nõukogu ja juhatus otsustasid koondada 22 töötajat ning sulgeda talveks kordamööda mõneks ajaks nii Spa Hotelli Saaremaa Valss, Spa Hotelli Meri kui ka Spa Hotelli Rüütli.

Koondamise põhjusena nimetas ettevõte oma üldise tegevuse tõhusamaks muutmist ning tööprotsesside ratsionaliseerimist.

“AS Kuressaare Sanatoorium ei kavatse sulgeda mitte ühtegi Saaremaa Spa Hotelli, kuigi me osadel nädalatel ei planeeri kõikidesse majadesse kliente majutada, jäävad kõik meie majad avatuks, sest meie majades töötavad edasi nii veekeskus, bowlingud, golfisimulaator, R-kioskid, apteek, hambaravi, pesumaja jne,” ütles aripaev.ee-le Saaremaa Spa Hotels avalike suhete juht Anne Ast.

Tema sõnul tehakse Spa Hotell Saaremaa Valsis hooldustöid ning kliendid paigutatakse seetõttu Rüütli ja Meri hotellidesse. Samuti läkitas Ast aripaev.ee-le AS Kuresaare Sanatooriumi lahtiolekuajad, kust nähtub, et Spa Hotell Saaremaa Valss on suletud ajavahemikul 05.01.-28.02.09, Spa Hotell Meri on suletud perioodil 05.01-24.01.09 ning kliendid majutatakse Spa Hotelli Rüütli. Spa Hotell Rüütlisse ei majutata kliente 26.01-28.02.09, avatuks jäävad veekeskus, spordikompleks ja saunad.

Jõulud ja aastavahetus olid Asti kinnitusel Saaremaa Spa Hotellides klientiderohked ning jõulupühade ajal oli täituvus Meris 84%, Rüütlis 96%, Saaremaa Valsis 94%. Meri hotelli eelistasid sel aastavahetusel peamiselt lätlased ja venelased, Rüütlis olid enamjaolt Eesti kliendid. Hotellide täituvus sarnanes jõuluperioodile.

Reedel kirjutas aripaev.ee, et Kuressaare Sanatooriumile kuuluva spaahotelli Saaremaa Valss registratuuris vastati täna broneeringu soovile, et jaanuaris suletakse spaahotellid Saaremaa Valss ja Rüütli kuni veebruari lõpuni, kuna majanduslanguse tõttu ei jagu kliente.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474