15. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kokkuhoiule õhutanud president maksis ligi 700 000 krooni preemiat

Kuigi riigipea Toomas Hendrik Ilves on toonitanud kulude kärpimise vajadust, maksis presidendi kantselei töötajatele pea 700 000 krooni preemiat.

"Kummaline ja sobimatu," imestas riigikogu rahanduskomisjoni esimees Jürgen Ligi.

Presidendi kantselToomas Hendrik Ilvesei maksis pea igale töötajale kuni kuupalga jagu preemiat, milleks kulus 650 213 krooni, kirjutas Õhtuleht. Otsust põhjendati sellega, et kantselei maksis aasta jooksul näiteks oodatust vähem haiguslehel olemise tasu ning töölt lahkumise hüvitist – seega jäi raha lihtsalt üle.

Ametiühingute keskliidu juht Harri Taliga pidas preemiate maksmist õigustatuks, sest töötajaid on vaja motiveerida ka rasketel aegadel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474