24. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna vangla sai kampaaniaga 40 vabaduse valvurit

Tallinna Vangla värbamiskampaania lõppes edukalt, teatas justiitsministeerium täna. 500 vabaduse valvuri kandidaadist võeti tööle ligi 40.

Tallinna vangla vajas uusi töötajaid, sest tööandja nõudmised inimeste võimetele ja oskustele on suurenenud. Eelkõige vajasid parandamist ametnike kehalised võimed ja sportlik vorm, märkis ministeerium.

Kampaania abil täideti ka ametikohti, mis vabanesid mullu puuduliku eesti keele oskusega ametnikest. 2008. aasta alguses oli kõigis Eesti vanglates vajaka umbes 100 valvurit. Kõige rohkem oli töötajaid puudu Tallinna vanglas.

Inimesed põhjendasid vanglasse kandideerimist eelkõige stabiilsusega, milleks on kindel töötasu ja püsiv töökoht. Lisaks hinnati põnevat tööd, karjääritegemise võimalust ning võimalust liituda vanglate relvastatud üksusega. Mitmed valvurid on oma ameti valikul välja toonud ka missiooni - ühiskonna turvalisuse tagamise.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474