25. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn annab konstaablitele kolm korterit

Tallinn kavatseb anda kolm korterit linna teenindavatele politseinikele, teatas Tallinna linnapea Edgar Savisaar tänasel linnavalitsuse istungijärgsel pressikonverentsil.

„Kolmveerand aastat tagasi ilmus riigikontrolli ettekanne ja seal oli öeldud, et Tallinna linnal ei ole mingit õigust anda kortereid sundüürnikele või politseile või noortele peredele,“ rääkis Savisaar ning lisas, et riigikohtust saadud otsusega on linnal õigus otsustada, mis tingimustel ja kellele kortereid eraldatakse.

„Nagu näete, see otsus julgustas meid peale pikka venitamist andma kolm korterit politseiametnikele, kes linna teenindavad,“ teatas linnapea.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474