28. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska andis Meritoni spaahotelli tellijale üle

Skanska EMV lõpetas Meriton Conference Spa hotelli ehitustööd ning annab objekti tellijale Meriton Hotels ASile üle. Tallinnas Paldiski maanteel asuv hotell avatakse täna.

Skanska EMV teatel on Tallinna südalinna rajatud uus neljatärnihotell nende viimaste aastate üks suuremaid ehitusobjekte. Ehitusfirma juhatuse liige Alar Kullison nimetas hotelliprojekti õnnestunuks ja põnevaks ettevõtmiseks. "Ehitustehnilise poole pealt oli suurimaks väljakutseks uuendusliku spaakeskuse ehitamine," sõnas ta. "Hoone juures väärib esiletõstmist just selle eripärane sisekujundus, kohe jäävad silma hotellikorruste põrandaid katvad Eesti erinevate piirkondade rahvamustritega vaibad," lisas Kullison.

Meriton Grand Hotel Tallinna kõrvale Paldiski maanteele püstitatud Meriton Conference Spa hotell on seitsmekorruseline, kahe lisakorrusega. Esimesel korrusel hakkavad paiknema aasia restoran, bistroo, kohvik ja baar. Teisel korrusel on konverentsikeskus, baar ning tervisekeskus. Kokku 301 hotellituba asuvad hoone kolmandal kuni seitsmendal korrusel.

Meritoni spaahotelli avavad täna kl 15 Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja keskerakonna sponsorist hotelliomanik Alexander Kofkin.

Meritoni hotell avatud juba 23. aprillist. Hotelli arhitektideks on Pia Tasa ja Katrin Birk arhitektuuribüroost EA Reng AS. Sisekujunduse tegi Raul Tiitus disainibüroost Pink. Hotelli operaatoriks on Meriton Hotels Group OÜ. Meritoni hotelligruppi kuuluvad veel Tallinnas asuvad Meriton Grand Hotel Tallinn, Meriton Old Town Hotel ja Villa Mary Viimsis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474