• 27.05.09, 22:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

ABB ehitab Mehhikosse 140 mln dollari eest alajaamu

ABB kontsern võitis Mehhiko riikliku energiaettevõtte 140 miljoni dollari suuruse hanke alajaamade rajamiseks ja võrgu töökindluse parandamiseks, teatas ettevõte.
Projektide kavandatud lõpptähtaeg on umbes pooleteise aasta pärast. Uued seadeldised aitavad Mehhiko riiklikul energiaettevõttel Comisión Federal de Electricidad (CFE) rahuldada kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja suurendada võrgu töökindlust. CFE teenindab umbes 80 miljonit inimest, elektrienergia toodangu aastane kogumaht on 50 000 megavatti.
ABB kontsern annab tööd ligi 120 000 inimesele sajas riigis. Eestis tegutseb ABB alates 1992. aastast, ettevõtte mahukaimad tegevusvaldkonnad on tuulegeneraatorite ja sagedusmuundurite tootmine.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele