2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laulu- ja tantsupeo turvajate arv langes

Kui 2004. aastal turvas laulu- ja tantsupidu 350 inimest, siis seekord on palgatud turvatöötajaid enam kui saja võrra vähem.

Turvafirma G4S avalike suhete direktori Andres Lemberi sõnul töötas viie aasta tagusel üldlaulu- ja tantsupeol turva- ja liikluskorralduses ligi 350 inimest. Tänavusel peol reguleerib liiklust Meeskond Security, kelle tiimi kuulub üle 50 töötaja, G4S turvajaid on umbes 170. Seega on turvatöötajaid kokku kaasatud enam kui saja inimese võrra eelmisest korrast vähem. Turvajate töötundide arv on jäänud aga G4S turvajuhi sõnul samaks.

Ka saavad üldlaulu- ja tantsupidu turvavad G4S töötajad sel aastal ligi kümme protsenti vähem palka. "Palgad ei saa ju olla võrreldavad sellega, mis eelmistel aastatel on olnud välisüritustel," lausus G4S Eesti ASi turvajuht Kristiina Eelmaa.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474