26. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio võib hilinemise eest saada linnalt trahvi

Kui AS Facio Ehitus viivitab tööde üleandmisega Tallinna linnale, rakendab kommunaalamet nende suhtes leppetrahve.

Tänasel nõupidamisel kommunaalametis andis Facio juhatuse esimees Toomas Tromp aru Läänemere tee, Kivila tänava, Mahtra tänava, Pelguranna tänava ning Mustakivi asumi kvartalisiseste teede taastusremondi hetkeseisust ning tööde lõpetamise tähtaegadest. Kuigi vastavalt sõlmitud lepingutele peavad kõik mainitud objektid valmima augusti lõpuks, on ehitaja hinnangul reaalne Mahtra tänava ja Kivila tänava remont lõpetada 7. septembriks, teatas linnavalitsus. Ülejäänud objektid peaks peatöövõtja hinnangul põhiosas valmima augusti lõpuks.

Kommunaalamet jäi oma nõudmise juurde, et Facio peab rakendama täiendavaid abinõusid tööde korraldamisel ning tööd peavad olema lõpetatud enne kooliaasta algust, hiljemalt 31. augustiks.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul nõuti peatöövõtjalt jalakäijate turvalisuse huvides esmajärjekorras kõnniteede asfalteerimise lõpetamist. "Töövõtulepingus fikseeritud tähtaegade ületamise eest rakendab Tallinna Kommunaalamet vastavalt lepingu tingimustele sanktsioone leppetrahvi sissenõudmise näol," rõhutas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474