9. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Müügis on Kadrioru serval asuv hotell

OÜ Grand Guest House pankrotihaldur müüb avalikul kirjalikul enampakkumisel Tallinnas Kreutzwaldi 2 / Narva mnt 24 asuva kinnistu, millel asub hotell.

708 m² suurusele kinnistule on kohtutäitur Arvi Pink seadnud Swedbanki taotlusel keelumärke käsutamise täielikuks keelamiseks. Esimene ühishüpoteek ulatub 64 miljoni kroonini, teine 19,5 miljoni kroonini ja kolmas 10 miljoni kroonini. Laenuandjateks olid vastavalt Hoiupank, Tallinna Äripank ning PÜ Lääne-Virumaa Investeerimisgrupp.

Kinnistu müügi alghind on 40 miljonit krooni. Pankrotihaldur Liina Nõmmik ootab kirjalikke pakkumisi 20. oktoobriks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474