16. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia juhtkond kohtus ametiühingutega

Tänasel Eesti Energia juhtkonna ja energeetikavaldkonna ametiühingujuhtide kohtumisel arutati koostööd ja infovahetust ettevõtte juhtkonna ning ametiühingute vahel.

Pooled leppisid kokku mitmes protseduuris, mis võimaldab ametiühinguid paremini ja varem kaasata oluliste personaliteemade arutellu. Eesti Energia juhtkond ja energeetikavaldkonna ametiühingute esindajad otsustasid, et läbirääkimised poolte vahel tihenevad ning selleks luuakse koostöös komisjon, mille eesmärgiks on võimalike ametiühingusuhtlust puudutavate kaebuste läbivaatamine ja lahendamine, teatas Eesti Energia.

Lisaks otsustati koos otsida lisavõimalusi, mis aitaksid Narva Elektrijaamades koondatavatel põhitegevusi toetavate üksuste töötajatel leida kergemini tööd teistes selle piirkonna ettevõtetes, samuti teeb Eesti Energia lisaanalüüse tugiteenistuste tänase efektiivsuse hindamiseks.

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive kinnitas muuhulgas ametiühingutele, et ettevõttel puuduvad laiaulatuslikud koondamisplaanid Ida-Virumaal ning lisas, et igasuguste ettevõtte tööhõivet puudutavate küsimuste ettevalmistamisel kaasab juhatus ametiühinguid. Liive sõnul peab Eesti Energia oma tootmistegevuses pidevalt oma tegevust efektiivistama, et olla konkurentsivõimeline ning tagada kindel ja kohalik energiatootmine, kuid nende tegevuste laiem eesmärk on tagada töökohtade säilimine ja konkurentsivõime, mitte koondamine.

Liive lisas, et kui Eesti Energial tekib tulevikus täiendavaid väiksemamahulisi koondamisplaane, annab ettevõte sellest ka teada ning arutab läbi ametiühingutega.

"Kohtumine möödus töises ja konstruktiivses meeleolus ning olen seda meelt, et selliseid arutelusid võiks olla tihemini," lausus Liive.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474