13. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtete huvi palgatoetuse vastu on suur 

Töötukassa juhi Meelis Paaveli sõnul sõlmiti aasta esimesel nädalal palgatoetuse leping ligi 100 ettevõtjaga ning huvi meetme vastu on suur.

Teine oluline meede, millele töötukassa tänavu tähelepanu pöörab, on tööpraktika. "See on teenus, kus tööandja saab oma käe järgi inimese maksimaalselt nelja kuu jooksul välja koolitada ning töötaja saab proovida, kas see töö talle üldse sobib," rääkis Paavel intervjuus "Terevisioonile".

Tööpraktika jooksul maksab töötukassa töötule stipendiumi 60 krooni päevas, samas säilivad talle kõik töötukassa poolt makstavad toetused ning vajadusel makstakse talle sõidutoetust poolteist krooni kilomeetri kohta sõiduks töökohta ja tagasi. Tööandjale maksab töötukassa juhendamistasu kehtiva tunnipalga alammäära ulatuses iga praktikandi osaletud tunni kohta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474