25. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ATLM Design: Hiina odav tootmine on tõsine valdkond

Hiina odav rõivatootmine on tõsine valdkond selles suhtes, et väiksed ettevõtted Euroopa poolel peaksid mõtlema, mida teistmoodi teha, ütles ATLM Design juhatuse liige ja disainer Tiia Orgna.

ATLM Design tegutseb eelmise aasta aprilli lõpust ning Orgna ütles, et ta töötab esimese kollektsiooni kallal. "Meie tootmise põhirõhk on kampsunitel, toodame praegu rahvuslike motiividega kampsunikollektsiooni," sõnas ta.

"Esimese hooga on sihikul Eesti edasimüügi kohad, aga mõttes on ka edaspidi pürgida mõnele turule Põhjamaades või Lätti," rääkis disainer.

Rääkides majanduslanguse mõjust tekstiilitööstusele sõnas Orgna, et sellist aega pole, et täna mõtlen, et on raske ja ma täna ei tee ja ei paku midagi.

"Kui täna nii hästi ei müü, siis võib-olla poole aasta pärast läheb natuke paremini. Usku ja optimismi peab olema, ilma selleta ei saa," lisas ta.

Orgna leiab, et Hiina odav tootmine on tõsine valdkond selles suhtes, et väiksed ettevõtted Euroopa poolel peaksid mõtlema, et mida teistmoodi teha. "Siin on palju ära teha tegelikult endal ka, et töö ära ei kaoks. Analüüsima ja õppust võtma, et mida Hiinas paremini või teistmoodi tehakse."

"Üks on muidugi hinnaküsimus ja teine on ka teha tahtmine," tõdes ta. Orgna ütles, et tema püüab tunda paremini kliendi vajadusi ja püüda leida neile parimaid lahendusi ning kindlasti on kvaliteet märksõna.

Läti Olümpiakomitee tellis ATLM Designilt 130 komplekti rõivaid natuke enam kui 1,2 miljoni krooni eest

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474