27. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EKE Investi juht: oleme otsuseid teinud õigel ajal

Kinnisvara alal tegutsev ASi EKE Invest juhataja Rein Tiik märkis, et ettevõttele on toonud edu õigel ajal tehtud otsused.

„Igal projektil on oma eluiga: planeerimine, väljaehitamine ja realiseerimisaeg. Meie projektide faasid on langenud turu mõttes õigesse aega. Oleme otsuseid teinud õigel ajal, mis on realiseerunud,“ vastas Tiik küsimusele, miks tema juhitav ettevõte edukas on olnud. EKE Invest on nimelt reedel ilmuva Äripäeva kiiresti arenevate ettevõtete Gaselli TOPi eesotsas.

Tiik märkis, et on enda tegevuses pigem konservatiivne olnud, edu on tulnud tänu mõtestatud tegevusele ning kaasa on aidanud ka üldine aeg ja seis. Ka praegust ajahetke peab Tiik võimalusterohkeks ning vaja on tegutseda, et mõne aasta pärast edu vilju maitsta.

Gaselli TOP on kiiresti arenevate ettevõtete edetabel. Gasellfirma kasvatas vaatlusperioodil kahe aasta jooksul käivet ja kasumit kaks korda. Sel aastal ilmub 10. Gaselli TOP ja toimub 10. kongress.

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474