19. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Märt Vooglaid nõuab äripartneri pankrotti

Ettevõtja Märt Vooglaid nõuab endise äripartneri Üllar Õuna pankrotti, sest viimane pole talle tagasi maksnud ligi 900 000 krooni suurust võlga.

Mullu oktoobris saatis Vooglaiu esindaja võlgnikule nõudeavalduse kogusummas 864 850 krooni, millega koos esitati ka pankrotihoiatus. Oma Saare andmeil on 12. märtsil endale ajutise pankrotihalduri saanud Üllar Õun mõlema dokumendiga tutvunud, kuid pole neile reageerinud ega asunud ka kohustusi täitma.

Õun töötas kümmekond aastat tagasi Kuressaare linnavalitsuse osakonnajuhatajana, hiljem tegutses kinnisvaraäris. Õun oli ka aastaid Hispaanias Vooglaiu asjaajaja.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474