5. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kriminaalasja tunnistaja saab Venemaal uue korteri

Venemaa president Dmitri Medvedev kiitis heaks seadusemuudatuse, mille raames antakse kriminaalkuriteo ohvritele, tunnistajatele ja teistele osalistele riikliku kaitse eesmärgil uus eluase.

Riigiduuma võttis sellise seaduse vastu märtsi lõpus. Uue eluaseme leidmise kulud kaetakse keskvõimu eelarvest, kirjutas uudisteagentuur RIA Novosti. Aastatel 2009-2012 võib tunnistajate kaitse programmile kuluda 260 miljonit rubla. Praeguseni pole ühtegi võtmetunnistajat riigi kulul veel ümber asustatud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474