12. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palla: meie firmade juhid koos ei reisi

Oleme võtnud niiöelda strateegilise seisukoha, et Harju Elektri ja meie tütarettevõtete juhatuste ja nõukogude liikmed üheskoos ei reisi, kinnitas ASi Harju Elekter juhatuse esimees Endel Palla.

„Teadlikult oleme ostnud erinevatele reisidele pileteid,“ ütles Palla ja lisas, et selline seisukoht valitseb ka nende koostööpartnerite ja ühisfirmade seas.

Palla sõnul hakkasid nad sellele tõsisemalt mõtlema, kui helikopter Soome-Tallinna liinil merre kukkus. „Ja kui aastaid tagasi käisime Norras Glamoxi juhatuse ja nõukoguga, siis oli meil tagasisõidupiletid parvlaevale Estonia, mis aga tagasi ei tulnudki,“ meenutas Palla. „Nii et selle päeva puhul on rist kindlasti kusagile maha märgitud.“

Palla sõnul pole selliste õnnetuste eest keegi kaitstud ja nendeks tuleb valmis olla.

Poolas hukkus laupäeval lennuõnnetuses ühes lennukis reisinud riigipea ja suur osa eliidist. Sellest ajendatuna esitas Äripäev täna ettevõtjatele päevaküsimuse, kas teie ettevõte on sellise riskiga arvestanud ja juhtkond reisib eraldi?

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474