29. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IIZI Kindlustusmaakler saab uue juhi

Alates 1. maist hakkab IIZI Kindlustusmaakler ASi juhatuse esimehena tööle Igor Fedotov.

Seni on Fedotov ettevõttes edukalt käivitanud ärikliendiosakonna, luues mõne aastaga mõnest inimesest koosnevast osakonnast Eesti ühe tugevama ärikliente teenindava üksuse. Kindlustussektoris on Igor Fedotov töötanud 12 aastat, teatas IIZI.

"Ettevõte on edukalt läbinud majanduskriisi, mille käigus käive küll 10% langes, kuid vahendatud lepingute ja klientide arv jätkas kiiret kasvutrendi. Mul on hea meel üle võtta sellises olukorras ettevõtte juhtimine ja jätkan edukaks kujunenud ärimudeli ellu viimist ning lihtsate kindlustuslahenduste pakkumist nii jae- kui ka korporatiivklientidele," rääkis Fedotov.

Senine ettevõtte juht Ando Kivilaid jätkab IIZI Grupi ärijuhina, vastutades müügi ja IIZI lahenduste juurutamise eest kõigis neljas riigis, kus IIZI tegutseb.

"Eestis on kindlustussektor väga innovaatiline ja seda mitte ainult IIZI näol. Uuendusmeelsed on nii kindlustusseltsid, vahendajad, järelevalve kui ka seadusandja ja muidugi klient ise. Püüame seda kogemust viia veelgi paremini teistele olemasolevatele lähiturgudele nagu Läti, Leedu ja Soome, kuid kindlasti plaanime haaret veelgi laiendada," sõnas Kivilaid.

Muudatusi struktuuris on veelgi. Võtmekliendihaldur Margo Meenisk hakkab juhtima ärikliendiosakonna tööd ning jaeosakonna arendusjuht Triinu Põld hakkab arendusjuhina vastutama kogu firma arenduse eest.

IIZI Kindlustusmaakleril on rohkem kui 271 000 klienti, kellest üle 240 000 on eraisikud ja üle 30 400 ettevõtted. Firmas töötab 93 inimest. 2009. aastal vahendas IIZI preemiaid 451 miljoni krooni eest. Ettevõte kuulub 100% töötajatele.

IIZI Kindlustusmaakler AS on kindlustusmaaklerite liidu ja rahvusvahelise sõltumatute kindlustusmaaklerifirmade võrgu Eubroneti liige. Gruppi kuulub neli kindlustusmaakleriettevõtet, kus töötab kokku 151 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474