21. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laulasmaal avas uksed kaugtöökeskus

Täna avati Keila vallas Laulasmaal kaugtöökeskus, mis pakub piirkonna inimestele kaugtöö tegemise ja lastehoiu võimalusi, teatas keskus.

Laulasmaa Kaugtöökeskus on esimene 15-st Kaugtöö Ühingu võrgustiku keskusest, mis lähima kahe aasta jooksul Eestis käivitatakse. Laulasmaa keskus on käivitatud Keila valla ja kohalike inimeste initsiatiivil.

Laulasmaa Kaugtöökeskuse eestvedaja Kadrin Pintsoni sõnul ootab keskus oma ruumidesse kaugtööd tegema kõiki piirkonna elanikke ja suvitajaid. „Milleks raisata väärtuslikku aega tööle ja koju sõiduks, kui tänapäevased kommunikatsioonivahendid võimaldavad väga paljudel inimestel tööasjad korda ajada kontorisse sõitmata“, ütles Pintson.

Laulasmaa Kaugtöökeskuses on kuus kaasaegselt sisustatud kaugtöö kohta, mille kasutamine maksab 150 krooni päevas.

Keskuse sisustamist toetas Euroopa Sotsiaalfond Kaugtöö Ühingu ja partnerite projekti „Riskirühmade tööturule sisenemist ja töötamist toetavate kaugtöökeskuste võrgustiku arendamine“ raames.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474