4. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimelte hoiab palku ülemisel piiril

Töötasude määramisel hinnatakse tööturu olukorda ja inimeste teadmiste taset ja palga hoiame õiglasena, pigem tööturu ülemise piiri juures, ütles vuugihermeetikute ja ehitusvahte tootva Krimelte personalidirektor Anu Ind.

Personalidirektori kinnitusel ei ole Krimelte rasketel aegadel vähendanud töötasusid. „Tasude tõstmine ei ole aga eesmärk omaette,“ nentis Ind. „Muidugi hoiame silma peal, et head inimesed ei lahkuks ning pakume lisaks töötasule ka teisi boonuseid,“ rääkis Ind.

Meeste ja naiste erinevusi kommenteerides märkis Ind, et mehed on üldiselt altimad uusi väljakutseid vastu võtma, naised aga alalhoidlikumad.

Sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse monitooring näitas, et viimase nelja aasta jooksul küsis 37 protsenti meestest ja 27 protsenti naistest palka juurde.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474