15. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustus maksis poole aastaga üle 81 miljoni krooni hüvitisi

Salva Kindlustus maksis käesoleva aasta juunis ligi 12 miljonit krooni ning esimese kuue kuuga kokku üle 81 miljoni krooni hüvitisi.

Väljamakstud hüvitiste kogusumma on võrreldes 2009. aasta esimese poolega 4,5% võrra suurenenud, juunikuid võrreldes on hüvitised kasvanud 11,5%.

Eelneva aasta sama perioodiga võrreldes on hüvitiste põhistruktuur sarnane: enim maksis Salva hüvitisi liiklus- ja kaskokindlustuses, vastavalt 30,3 ning 23,6 miljonit krooni. Järgnevad varakindlustuse hüvitised 15,6 miljoni ning reisikindlustuse hüvitised 10,4 miljoni krooniga. Seejuures on suurematest kindlustusliikidest vara- ja liikluskindlustuses poolaasta jooksul välja makstud hüvitiste maht suurenenud, ent kasko- ja reisikindlustuses veidi vähenenud.

Erinevalt hüvitistest on Salva Kindlustuse poolt esimese poolaasta jooksul kogutud kindlustusmaksete summa kõigis suuremates kindlustusliikides mõnevõrra vähenenud. Kuue kuuga kogus Salva kokku 131,8  miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes  9,4% võrra vähem.

„Viimaste kuude statistikat võrreldes võib siiski näha langustrendi põhja jäämist aasta esimesse veerandisse, kuna nii mais kui juunis on Salva Kindlustus suutnud  koguda makseid 2009. aastast enam – vastavalt 0,7% ja 2,2% võrra,“ kommenteeris tulemusi Salva Kindlustuse müügidirekotor Algor Orav.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on Statistikaameti andmetel üle 7%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 22 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474