1. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalvi mõisa uus omanik: mõis jääb kõigile avatuks!

Kalvi mõisa uue omaniku Belitex Invest juht Jevgeni Bolšakov lükkas kategooriliselt ümber väite, et mõis külastajatele suletakse ja saab kellegi suveresidentsiks.

"See pole tõsi," ütles Bolšakov. "Tahame, et see oleks ilus restoran ja hotell ning just seepärast võtsime vastu otsuse mõis ajutiselt sulgeda, et aasta jooksul see korda teha," selgitas ta. Bolšakov lisas, et hotell vajab kohendamist, sest katus laseb läbi ja ülemistes numbritubades seinad lagunevad. Lisaks plaanivad uued omanikud parandada hoone veevarustust ja ventilatsiooni.

"Ventilatsiooni ei ole, konditsioneeri ei ole, katus laseb läbi, vesi jõuab isegi baari, kus kõik istuvad. Kiiremas korras on vaja see korda teha. Et tulevikus kalad ujuksid kraavis ning kõik oleks sama ilus kui praegu," rääkis Bolšakov. Ta lisas, et uutel omanikel on plaan teha mõisa suur vinoteek ning sel teemal läbirääkimised käivad.

Belitex Invest omanikud on äriregistri andmeil Shorena Guguchiya ja Omar Gurtskaya. "Nad on minu sõbrad grusiinid. Nad ajavad läbipaistvat äri, nad on täiesti adekvaatsed inimesed ja tahavad, et see koht oleks väga ilus ja et Eestisse võiksid inimesed puhkama tulla. Nad väga armastavad Eestit," kinnitas Bolšakov.

Küsimusele, kust tuleb selleks raha, vastas Bolšakov: "Tegeleme sellega."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474