19. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majanduse elavnedes jäävad palgad esialgu samaks

Äripäeva infoleht Tööjõuturg uuris kõrgema ja madalama ametikoha palgevahemikku firmades ja seda, milliseid muutuseid toob majanduse elavnemine.

3/4 vastanud ettevõtetest jääb kõrgeima ametikoha palgavahemik üle 20 000 krooni bruto. Ülejäänud firmadel jääb see 14 000–20 000 krooni vahele. Madalama ametikoha palgavahemik jääb veidi üle pooltel alla 8000 krooni. Viiel ettevõttel jääb see summa 8000–14 000 krooni vahele.

Peaaegu kõik ettevõtted kinnitavad, et euro tulek otseselt tööd juurde ei too. Ometi annab see korraliku lükke majanduse elavnemisele. Ilmselt hakkavad siis tõusma ka palgad, kuna töömaht suureneb. Kuid esialgu plaanib enamik firmasid jätta töötasu samaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474