20. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREM on jõudnud  kokkuleppele osade võlgnikega

Kuigi OÜ BREM Kinnisvarahooldus on lubanud ajutiselt peatada teenuste pakkumise võlgnikele, rõhutab ettevõte, et ei ähvarda kliente neist teenustest ilma jätta. 

Seadusesätteist tulenevalt on OÜ BREM Kinnisvarahooldus pidanud silmas üksnes teenuste vahendamise ajutist peatamist võlgade tasumiseni, mitte ei ähvarda kliente neist teenustest ilma jätta. OÜ BREM Kinnisvarahooldus ei pea ka edaspidiselt  õigeks osutada teenust omavahendite arvelt, toonitas ettevõte oma teates.

BREM tõi ka näiteid oma suurematest võlglastest: Pebre 5 maja, kus kortereid 8 ja võlgnevus  100 749,33 krooni, Paldiski mnt 40, 7 korterit, võlgnevus  78 302 krooni, Salme 34 10 korteriga maja, võlgnevus 102 787, 70 krooni.

Tänase päeva seisuga on OÜ BREM Kinnisvarahooldus sõlminud kokkuleppeid võlgnikega võlgnevuse tasumise osas, mitmed võlad on ka juba tasutud.

 „Meil on hea meel, et  osa võlgnikke on end kokku võtnud ja aru saanud, et vee ja toasooja eest tuleb siiski maksta. Nii saame hakata täitma oma kohustusi Tallinna Vesi AS  ja teiste tarnijate ning hankijate ees,“ ütles OÜ BREM Kinnisvarahoolduse juht Risto Mägi.

Klientide jaoks, kes on oma kohustused korralikult täitnud, teeb OÜ BREM Kinnisvarahooldus kõik antud olukorras võimaliku, et teenustega seotud probleemid ei häiriks nende elu- ja töötingimusi.

Üle-eelmisel nädalal teatas BREM, et kavatseb võlgnikele neile antud täiendava

tähtaja jooksul oma rahalise kohustuse täitmata jätmise korral peatada alates 20. oktoobrist kuni rahalise kohustuse  täitmiseni  vesivarustus- ja kanalisatsiooni, üldelektri, prügiveoteenuse, tänavakoristuse vahendamise.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474