29. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: "ma ei näe huvide konflikti"

Riigikogu liige Rein Ratas kinnitab intervjuus, et kui ta teeb oma tuttava arendusele keskkonnamõjude hindamist, siis ei saa seda nimetada huvide konfliktiks.

Tänane Äripäev kirjutas endiste keskkonnaametnikega seotud jäätmekäitlusfirma EcoPro kinnisvaraarendusest Saaremaal Ruhve poolsaarel. Arendajad soovivad rannakaitse- ja ehituskeeluvööndisse rajada puhkeküla. Kohalikud kahtlustavad, et puhkeküla varjus plaanib EcoPro üks omanik Neeme Reinap rajada kinnistule suvila. Arendajad palkasid keskkonnamõjude hindamist tegema Rein Ratase, kelle hinnang on arendajate jaoks positiivne. Ratas ja Reinap on endised kolleegid ning head tuttavad.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474