1. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jorma Ollila tulud kängusid

Aastal 2009 Soomes kõige enam tööga teenitud tulu saanute esikolmikus on Nokia ja Shelli juhatuse esimees Jorma Ollila, Nokia endine tegevdirektor Olli-Pekka Kallasvuo ja Fortumi endine tegevjuht Mikael Lilius, kirjutab Helsingin Sanomat.

Ollila teenis peaaegu 6,1 miljonit eurot, samas kui aasta varem oli Ollila teenistus veel 7,8 miljonit eurot. Ollila kapitalitulu oli 221 941 eurot. Nokia endise tegevjuhi Olli-Pekka Kallasvuo töötasu seevastu eelmisel aastal veidi tõusis, tõustes veidi üle 4,7 miljoni euro. Aastal 2008 oli Kallasvuo töötasu 4,3 miljonit eurot.

Nimekirjas kolmandal kohal oleva Fortumi eksjuhi Mikael Liliuse töötasu oli eelmisel aastal 2,7 miljonit eurot.

Järgnevad masinaehitaja Kone tegevjuht Matti Alahuhta, kes teenis 2,2 miljonit eurot, Nokia endine juhatuse liige Simon Bedersford-Wylie ja Outotecini tegevjuht Tapani Järvinen, kes teenisid mõlemad umbes 2 miljonit eurot.

METSÄLIITTO Grupi juhatuse esimees Kari Jordani teenis 1,9 miljonit eurot ja Nokia traadita teenuste osakonna direktor Anssi Vanjoki 1,8 miljonit eurot.

Esikümne lõpetavad aastal 1983 sündinud pokkerimängija Ilari Sahamies ja UPMi tegevdirektor Jussi Pesonen, kes teenisid maksustatavat tööst saadud tulu vastavalt  1 730 000 ja 1,7 miljonit eurot.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474