18. november 2010

Keskerakond: Adu Haki esitas ise lahkumisavalduse

Keskerakonna kontorist kinnitati Äripäevale, et Wolmreks Ehituse omanik Adu Haki esitas avalduse parteist lahkumiseks. Seetõttu ei pea ka erakonna aukohus tema käitumist arutama.

Keskerakonna teatel esitas Wolmreksi juht Adu Haki erakonnale lahkumisavalduse oktoobri lõpus. "Adu Haki esitas ise Keskerakonnale lahkumisavalduse, mille erakonna juhatus ka rahuldas," kinnitas erakonna pressiesindaja Taavi Pukk. "Avaldus esitati oktoobri lõpus ning äriregistrile esitati sellekohased andmed 1. novembril. Andmete töötlemine võtab mõned päevad aega, sellest tuleneb ka äriregistris kirjas olev välja arvamise kuupäev 4. november," selgitas ta.

Ehkki paljude liikmete astumisel erakonda saadavad erakonnad välja sellekohaseid pressiteateid, siis lahkumise puhul mitte. Haki lahkumise puhul ei avaldanud teadet ka Keskerakond. "Üldjuhul ei avalda me liikmete lisandumise või väljaarvamise kohta pressiteateid," ütles Pukk.

Küsimusele, kas Haki käitumine Wolmreks Ehituse ja Kristiine Ehituse omanikuna ja juhina tuleb arutlusele ka Keskerakonna aukohtus, vastas Pukk: "Keskerakond mõistab hukka kõik seadusevastased teod kui süüdimõistev otsus on langetatud. Adu Haki käitumist erakonna aukohus ei aruta, sest Haki pole enam Keskerakonna liige."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806