18. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakond: Adu Haki esitas ise lahkumisavalduse

Keskerakonna kontorist kinnitati Äripäevale, et Wolmreks Ehituse omanik Adu Haki esitas avalduse parteist lahkumiseks. Seetõttu ei pea ka erakonna aukohus tema käitumist arutama.

Keskerakonna teatel esitas Wolmreksi juht Adu Haki erakonnale lahkumisavalduse oktoobri lõpus. "Adu Haki esitas ise Keskerakonnale lahkumisavalduse, mille erakonna juhatus ka rahuldas," kinnitas erakonna pressiesindaja Taavi Pukk. "Avaldus esitati oktoobri lõpus ning äriregistrile esitati sellekohased andmed 1. novembril. Andmete töötlemine võtab mõned päevad aega, sellest tuleneb ka äriregistris kirjas olev välja arvamise kuupäev 4. november," selgitas ta.

Ehkki paljude liikmete astumisel erakonda saadavad erakonnad välja sellekohaseid pressiteateid, siis lahkumise puhul mitte. Haki lahkumise puhul ei avaldanud teadet ka Keskerakond. "Üldjuhul ei avalda me liikmete lisandumise või väljaarvamise kohta pressiteateid," ütles Pukk.

Küsimusele, kas Haki käitumine Wolmreks Ehituse ja Kristiine Ehituse omanikuna ja juhina tuleb arutlusele ka Keskerakonna aukohtus, vastas Pukk: "Keskerakond mõistab hukka kõik seadusevastased teod kui süüdimõistev otsus on langetatud. Adu Haki käitumist erakonna aukohus ei aruta, sest Haki pole enam Keskerakonna liige."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474